Vařit, či nevařit?

  • Autor: Renata, Martin & Martin jr. Třešňákovi
  • Počet stran: 128
  • Rok vydání: 2016
  • Vazba: brožovaná
Vařit, či nevařit?
 

Připadá vám, že příprava raw food musí být strašně složitá? Kuchařka Vařit, či nevařit? vás vyvede z omylu: nabízí 108 jednoduchých receptů, které zvládne každý, navíc často s minimem surovin.

Knihu bychom doporučili jak těm, kteří s raw food teprve začínají, tak i těm, kteří už se v této oblasti nějakou dobu pohybují a pouze hledají inspiraci, jak co nejrychleji (a co nejchutněji) připravit zdravé jídlo.

Vařit, či nevařit? Odpovíte-li si na tuto hamletovskou otázku nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svojí stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy.

V této kuchařce najdete recepty, které připravoval rodinný tým Třešňákových na svých kurzech živé stravy v letech 2013 – 2016. Kurzů se zúčastnilo mnoho různých lidí ze všech koutů naší republiky i ze Slovenska. Kuchařka je pojata stejně jako tyto kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost, každodenní udržitelnost a přirozený instinkt. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete teď hned!

Skladem

268,- Kč
Koupit
 
Košík
Váš košík je prázdný

Sušička potravin - nejlepší způsob, jak uchovávat vitamíny!

Sušení potravin sahá již do historie, kdy bylo nezbytnou součástí každodenního života. Moderní metody uchování potravin prostřednictvím chlazení, mrazení, konzervování nebo pasterizace tuto metodu téměř vytlačily z povědomí. Ve skutečnosti se však jedná o nejzdravější způsob, jak uchovat potraviny bez konzervačních látek. Sušička není jen sezónní záležitostí pro sušení ovoce, zeleniny, bylinek, hub nebo dokonce masa. Je nedocenitelným spotřebičem pro každého, kdo se orientuje na raw food, nebo chce prostě jen žít zdravěji.

Mohlo by vás zajímat: Sháníte kvalitní odšťavňovač nebo mixér? | Denně čerstvá mouka s mlýnky KoMo! | Upečte si pravý kváskový chléb v domácí pekárně.