Vařit, či nevařit?
- Autor: Renata, Martin & Martin jr. Třešňákovi
- Počet stran: 128
- Rok vydání: 2016
- Vazba: brožovaná
Připadá vám, že příprava raw food musí být strašně složitá? Kuchařka Vařit, či nevařit? vás vyvede z omylu: nabízí 108 jednoduchých receptů, které zvládne každý, navíc často s minimem surovin.
Knihu bychom doporučili jak těm, kteří s raw food teprve začínají, tak i těm, kteří už se v této oblasti nějakou dobu pohybují a pouze hledají inspiraci, jak co nejrychleji (a co nejchutněji) připravit zdravé jídlo.
Vařit, či nevařit? Odpovíte-li si na tuto hamletovskou otázku nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to. Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svojí stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy.
V této kuchařce najdete recepty, které připravoval rodinný tým Třešňákových na svých kurzech živé stravy v letech 2013 – 2016. Kurzů se zúčastnilo mnoho různých lidí ze všech koutů naší republiky i ze Slovenska. Kuchařka je pojata stejně jako tyto kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost, každodenní udržitelnost a přirozený instinkt. Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete teď hned!
Skladem