Současné potraviny

  • Autor: Bc. Martin Hyroš
  • Počet stran: 108
  • Rok vydání: 2014
  • Vazba: paperback
Současné potraviny, skrytá genocida českého národa
 

Cílem této knihy není děsit čtenáře, ale předat mu informace, které běžnému člověku zůstávají skryté a poukázat na jasný vliv nekvalitních potravin na zdraví obyvatelstva.

Při psaní knihy Praktická detoxikace krok za krokem (k dostání v našem e-shopu) se autor Martin Hyroš začal do hloubky zajímat o kvalitu potravin a nemoci, které s kvalitou potravin souvisejí. Výsledkem tohoto zájmu je kniha s názvem Současné potraviny, skrytá genocida českého národa. Dočtete se nejen o tom, co vlastně jíme, ale i o důsledcích, ke kterým naše strava plná dusičnanů, pesticidů, antibiotik, éček a dalších vede. Většina zdravotních problémů je způsobena špatnou výživou, která nás ovlivňuje víc než se nám zdá. Kromě dopadů na naše zdraví autor shrnuje také dopady sociálně ekonomické.

Není skladem

145,- Kč
Koupit
 
Košík
Váš košík je prázdný

Sušička potravin - nejlepší způsob, jak uchovávat vitamíny!

Sušení potravin sahá již do historie, kdy bylo nezbytnou součástí každodenního života. Moderní metody uchování potravin prostřednictvím chlazení, mrazení, konzervování nebo pasterizace tuto metodu téměř vytlačily z povědomí. Ve skutečnosti se však jedná o nejzdravější způsob, jak uchovat potraviny bez konzervačních látek. Sušička není jen sezónní záležitostí pro sušení ovoce, zeleniny, bylinek, hub nebo dokonce masa. Je nedocenitelným spotřebičem pro každého, kdo se orientuje na raw food, nebo chce prostě jen žít zdravěji.

Mohlo by vás zajímat: Sháníte kvalitní odšťavňovač nebo mixér? | Denně čerstvá mouka s mlýnky KoMo! | Upečte si pravý kváskový chléb v domácí pekárně.